Schoenen Pantas eindejaar

Beleef het eindejaar bij Schoenen Pantas!

Posted on Posted in Geen categorie

De kerstliedjes zinderen door de radio, er zijn heel wat lichtjes te bespeuren en het is supergezellig in onze winkel en in de stad! Inderdaad, het eindejaar kruist ons pad!

Eindejaarshappening
Dit jaar willen we dit graag op een bijzondere manier samen met jullie vieren! Daarom nodigen we u van harte uit op onze eindejaarshappening op zaterdag 15, 22 en 29 december, telkens van 10u tot 18u. Tijdens deze happening bieden we jullie graag een glaasje aan om het afgelopen jaar in schoonheid af te sluiten. U bent hier dan ook van harte op uitgenodigd.

Zondagopeningen
Om het kerst-en eindejaarsshoppen te vergemakkelijken zijn wij extra open op zondag 16, 23 en 30 december, telkens van 14u tot 18u.
Voor meer info over de [over]winteractiviteiten van de stad Aalst, neem een kijkje op de website van de stad.

Cadeaubon
Vind je het moeilijk kiezen wat te schenken? Dan kan je aan onze cadeaubon denken!
Het bedrag is vrij te kiezen.
Wil je de cadeaubon snel afhalen in de winkel? Stuur ons dan een mailtje naar hallo@schoenenpantas.be en wij leggen hem klaar aan de kassa.

Feestcollectie
Op zoek naar het gepaste feestschoentje of tasje? Kom gerust eens kijken! Er is heel wat moois in onze winkel te bespeuren!

Bij deze willen we jullie nog hartelijk bedanken voor het vertrouwen in ons van het afgelopen jaar! Wij kijken vol goede moed 2019 tegemoet! Een fijn eindejaar!

Team Schoenen Pantas
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *