Alternatief shoppen

Onze deuren zijn opnieuw voor jullie geopend. Wij doen er alles aan om een bezoekje aan ons zo veilig mogelijk te laten verlopen.

Kom je liever niet binnen de reguliere openingsuren (dinsdag t.e.m. zaterdag van 10u tot 17u) naar de winkel? Dan zijn er deze alternatieven:

 

Gratis levering aan huis via de schoenenmobiel

Schoenen Pantas levering aan huis

Na het succes van de afgelopen maanden rijden we terug rond met onze schoenenmobiel! Op deze manier brengen we de schoenen bij jou thuis en kan je daar verschillende maten en modellen passen en kiezen.

Wij organiseren dit één keer per week bezorgen aan huis in de ruime regio van Aalst en Roosdaal. Stuur ons een mailtje (hallo@schoenenpantas.be) en we spreken verder af!

Via de webshop en in de albums op onze Facebookpagina kan je een groot deel van de collectie bekijken.

Stuur ons een foto en de maat door van de schoenen die je graag past en we spreken af wanneer we bij jou komen leveren! Indien gewenst brengen we verschillende maten en modellen mee.

 

Privéshoppen in de winkel na 17u.Schoenen Pantas Aalst

Er altijd al van gedroomd om de hele winkel voor jou alleen te hebben? Dan is het nu het moment! Maak een afspraak en shop ongestoord in alle rust. Maak je afspraak minstens 1 dag op voorhand en wij laten je weten of het gewenste tijdstip nog vrij is.

Om verder af te spreken, bel 0496 68 16 16 of stuur een mailtje naar hallo@schoenenpantas.be.

 

Webshop

Via onze webshop https://shop.schoenenpantas.be kan je de collectie bekijken en bestellen.

Twijfel je over bepaalde modellen, maten, pasvormen,...? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.
Je kan ook een selectie toevoegen aan je winkelwagentje, dit afdrukken en met deze lijst naar de winkel komen, dan weten wij al wat je in gedachten hebt. Zo kan je rustig in de winkel passen.

Wens je graag te bestellen via de webshop? Dat kan! Wij verzenden gratis binnen België vanaf 75 euro. Of je kan gratis komen afhalen in de winkel.

Bedankt voor het vertrouwen en tot binnenkort!

Simone, Elisabeth & Anne

Schoenen Pantas